بنت بلدى
شيء مختلف عن كل ما رأيتموه
في عالم النت
منتدى بنت بلدى
لا ندًعي الكمال بل نسعى إليه
ولا
ندًعي التميز والأفضلية على الغير
بل
يكفينا تميزنا بأعضائنا وأحبابنا
ودعمهم
المتواصل دائماً
منتدى بنت بلدى
فهو
منكم وإليكم
ويستمر بحبكم
ومشاركاتكم
ويكفينا رضاكم
وإستحسانكم

فنتمنى تسجيلكم بمنتدانا الغالى


بادارة ** ندى وريم **

بنت بلدى


 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخولتسجيل دخول الاعضاء
ملاحظة هامة: وجود اى رد سطحى يحذف يجب ان تقدرى كاتب الموضوع وليس تقدريه بكلمه شكرا او يسلمو .الخ

شاطر | 
 

 جمبري مشوي بالخضروات

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
RÂni Ďi Ânā
مراقبة الدردشة
مراقبة الدردشة
avatar

انثى عدد المساهمات : 543
سمعتك فى منتدانا : : 0
تاريخ التسجيل : 10/03/2011
العمر : 19
الموقع : http://aghani.ahlamoontada.com/

بطاقة الشخصية
الورقة الشخصية الورقة الشخصية: 6

مُساهمةموضوع: جمبري مشوي بالخضروات   الأحد يوليو 22, 2012 7:01 am



جمبري مشوي بالخضروات

جمبري مشوي بالخضروات

جمبري مشوي بالخضروات

جمبري مشوي بالخضروات




المقادير :
كيلو جمبري مقشر
2 ثمرة فلفل أحمر+ أصفر
ملعقة صغيرة بشر ليمون
½ ملعقة صغيرة ملح
½ كوب عصير برتقال
¼ كوب عصير ليمون
3 ملاعق كبيرة زيت
ملعقة كبيرة عسل
ملعقة كبيرة كمون
2 فلفل حامي
2 فص ثوم
ثمرة بصل


الطريقة :
- اخلطي في وعاء (عصير الليمون + عصيرالبرتقال + العسل + الزيت + الثوم المفروم + الفلفل الحراق المفروم + الكمون + بشر الليمون) وتبّليهم بالملح وقلبيهم مع بعض .
- حطي الجمبري وقلبيه مع التتبيلة، وغطي الوعاء وسيبيه لمدة 30 دقيقة في الثلاجة.
- قطعي الفلفل الألوان والبصل قطع كبيرة، وابدئي رصى الفلفل والبصل والجمبري في عيدان الباربيكيو بالترتيب، وقسميهم على عيدان كتيرة حسب الكمية اللي إنتِ عاملاها.
- سخني الجريل أو طاسة كبيرة وابدئي شوّحي الجمبري على الجانبين لمدة 3 - 5 دقائق لحد ما الخضروات لونها يبدأ يميل للبني والجمبري ياخد اللون البرتقالي .


وقدميه
..


بالهنا والشفا.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
جمبري مشوي بالخضروات
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بنت بلدى :: المنتدى العام :: قسم المطبخ-
انتقل الى: